Share on Facebook
Ovde bih ‘teo da se fokusiram ne na vaspitno-popravno tepanje, nego pre svega na tepanje kao vrstu provoda. Namerno rek’o provod, jer ako ti 4 put mesečno izađeš, a 6 put se potepaš mora da ti je mnogo lepo tako. A i drugi ljudi kad se smoriv u kafić, odma nekako drugačija atmosfera kad dvojica počnu da se pangluju u ćošku, odma nekako živnu ljudi, uzbuđeni li su, jebem li ga, ne znam koe je. Posle tepanje gi još pola sat drži euforija.

E sad provod ovog tipa se upražnjava U Leskovac za vikend. I to je pravilo. Još nisam čuo neki da mi kaže “Znaš li šta beše u sredu tepanje”. Ne. Dani za tepanje u Leskovac su petak i subota. I svako ko ima neki neračišćeni računi ima da gi račisti tad. To su vi “vikend – borci”. Pripreme kreću od petak popodne. Kreće se u teretanu, vežbaju se samo ruke, biceps, triceps. Ne može čovek da se uvati tad za šipku, a i kad dođe do šipku nema tegovi da zakači.

Dan prolazi, noć se spušta, obukuje se nova bodi majica i kreće se polako u grad. U kafić je sve ko i po običaju, popreko gledanje, mrštenje, stiskanje vilice. Naručuje se pivo, jedno, drugo, treće….. osamnesto. I tad počinje zaplet – na čoveka se primoča. Treba se prođe kroz gužvu i da se ode do WC. Kako sad taj čovek, koji je do 8 sati dizao tegovi ili radio sklekovi doma, da se sabere u ramena i da prođe kroz masu. Nema ni mojega od to. Znam si po mene. Prilikom mimoilaženja sa drugom osobom muškog pola dolazi do takozvanog “zakačinjanja s’ rame” gde prednji deo ramena osobe koja prolazi udara drugu osobu i zavisno od siline udaraca izmešta toj osobi poprečno – prugasti mišiči od rame i grudi. Fizička bol je tu minimalna ali je psihička ogromna.

Ostatak na http://proveramikrofona.com/koe-bilo-be/
dislike
8