Registrovani korisnici mogu postavljati video klipove i kratke tekstove-viceve kao i komentare pod svojim imenom,
takodje dobijaju i obavestenje preko emaila kada neko odgovori na njihov komentar.
Share on Facebook
userJagodica Bobica
Kinez Li Fu proveo je više od pet godina sa 10 centimetara dugom oštricom noža u glavi, a da to nije ni znao, piše britanski tabloid "Dejli mejl"
Ovaj 37-godišnji taksista iz kineske provincije Junan živeo je sasvim normalno, uprkos čestim glavoboljama i čudnim ukusom u ustima.
Tokom jedne posete lekaru, kome se žalio na bolove u glavi, napravljeni su rendgenski snimci i oni su pokazali da je u njegovu lobanju zarivena poveća oštrica noža.
Li je objasnio kako je ona dospela tu, ispričavši novinarima da ga je pre pet godina nožem napala jedna mušterija koju je vozio u svom taksiju.
"Napao me je čim sam ga dovezao tamo gde je tražio. Odveli su me u bolnicu, gde su mi previli rane", kazao je on, dodavši da niko tada nije primetio da je sečivo ostalo zabodeno u glavi.
Kada je napadač uhapšen, policija nije uspela da pronađe oružje zločina, a sada znamo i zašto.
Li je, u međuvremenu, operisan i može da nastavi mirno da živi, sada bez glavobolja.


dislike
0
Broj komentara: 1
Share on Facebook
userJagodica Bobica
Pismo koje je u Drugom svetskom ratu poslato jednoj ženi u Kaliforniji, isporučeno je sa skoro 70 godina zakašnjenja, ali ne osobi kojoj je bilo namenjeno
List Montgomeri advertajzer objavio je da je pismo iz mesta Montgomeri, u Alabami, 9. avgusta 1944. upućeno gospođici R.T.
Flečer.
Kao mesto isporuke navedena je adresa bolnice Crvenog krsta u vojnom kampu Roberts, u Kaliforniji.
Zgrada u kojoj se nekada nalazila bolnica, srušena je pre nekoliko godina.
žene koje su radile u bolnici uglavnom su bile bolničarke ili činovnice.
Kamp Roberts je zatvoren 1970, pa je pismo isporučeno Istorijskom muzeju. Kustos muzeja Gari Mekmaster naveo je da nije otvorio pismo radi zaštite privatnosti.
Deo koverte na kojem je pisalo ime pošiljaoca je otcepljeno.


dislike
2
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userJagodica Bobica
Kad je autor Sheridan Simove seo da napiše svoju novu knjigu "Šta muškarac misli kad ne misli na seks" jednostavno je ostavio prazne stranice knjige, bukvalno.
Tako je i objavio knjigu s nasovnicom na kojoj je napisan naziv knjige, a između korica je ostavio 200 praznih stranica.
Ali, knjiga je ubrzo postala veliki hit te čak po prodaji nadmašila "Harryja Pottera" i "Da Vincijev kod", i to samo nekoliko nedelja nakon objavljivanja, kažu iz online knjižare Amazon.com.

"Remek-delo" koje košta 5,4 eura prevazišlo je već prvobitnu namenu kad je kupovano na poklon, te sad služi studentima da beleže detalje s predavanja. A, prodaje se u hiljadama.

Student iz Nottinghama, Jess Lloyd, je rekao za britanski Telegraph da je kupio primerak svom prijatelju kako bi se našalio, a onda je i on dobio jedan i počeo ga koristiti kao svesku na predavanjima.


dislike
3
Broj komentara: 4
Share on Facebook
userdragan
Mahanje šakom spojenog palca i kažiprsta u slovo O se u Brazilu smatra veoma vulgarnim. Dok na primer podizanje palca u Iranu predstavlja isto kao i podizanje srednjeg prsta.

A u Indiji, nemojte se začuditi ako vidite osobu kako drži jezik među zubima a rukama hvata vazduh oko nečije glave. To znaci da tu osobu smatra lepom i inteligentnom.


dislike
2
Broj komentara: 0
Share on Facebook
usertresnjica
Dođe plavuša u seks shop:
• Gde su vam vibratori?
• Tu na ovom zidu.
• Uuuuu ja bih ovaj crveni!
• Gospođo, desno od aparata za gašenje požara. :)))


dislike
3
Broj komentara: 13
Share on Facebook
userdragan
Razgovaraju dve komsinice:

- Nadam se da ćete prodati tog vašeg psa. Moja kćerka juče nije mogla završiti cas pevanja jer je vaš pas užasno zavijao.
- Oprostite, gospođo, ali vaša kćerka je prva počela.


dislike
5
Broj komentara: 7