Registrovani korisnici mogu postavljati video klipove i kratke tekstove-viceve kao i komentare pod svojim imenom,
takodje dobijaju i obavestenje preko emaila kada neko odgovori na njihov komentar.
Share on Facebook
userZanimacija
Pogledajte sve slike Zanimljive pletene skulpture mađarskog majstora


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Pogledajte sve slike Neverovatne ptice na fotografijama Johnson Chua


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Korejska borilačka veština Tekvondo vrlo je popularna. Među ozbiljnim treninzima uvek postoji minut za šalu. Mislite li da se takvi oštri borci ne mogu šaliti?


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Palanga - najpopularnije litvansko primorsko odmaralište smešteno na obali Baltičkog mora sa dugačkim peščanom plažama. Grad je takođe najveći botanički park u Litvaniji.
Pogledajte sve slike Vrtovi Palange, Litvanija


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Kažu da u prirodi nema pravih linija. Naravno, ako posmatramo u globalnom smislu, onda prava linija uopšte ne postoji, ali ako pogledate neke stvari koje je stvorila priroda, onda su te linije magične i vrlo lepe.
Pogledajte sve slike Prelepe linije u prirodi


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Grad Astana nalazi se na reci Išim u severnom delu Kazahstana i na kazahskom jeziku Astana bukvalno znači: „Glavni grad”. Grad je postao prestonica zemlje 1997. godine, od tad grad je doživeo veliki rast stanovništva koje se uvećalo 2,5 puta tako da sad ima oko 700.000 stanovnika. Astana je prvi glavni grad neke države sagrađen gotovo kompletan u XXI veku. To je grad sa stotinu arhitektonskih čuda, koja su projektovali brojni slavni arhitekte, a najviše britanski arhitekta Normana Fostera. Naročit šarm gradu daju zgrade u obliku svemirskih tanjira, piramida, jaja i raznih drugih predmeta. Iz dana u dan otvaraju se nove monumentalne zgrade, troši se puno novca zarađenog na bogatim naftnim poljima, u zemlji ima dosta plina, dijamanata, a najviše urana. Danas Astana je ne samo veliki administrativni centar Kazahstana to je moderan grad koji je atraktivan za turiste i biznismene. Turistički dragulj u stepama Kazahstana, grad Astana primio je brojna međunarodna priznanja za svoju arhitekturu i priznanje UNESCO-a i naziv Grad mira.
Pogledajte sve slike Glavni grad Kazahstana – Astana


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Serija portreta talentovanog ilustratora iz Južne Koreje - kamena kuća - pokazuje prolaznost života. Kao magijom beba se postepeno pretvara u tinejdžera, mladu a zatim zrelu ženu i na kraju u vrlo staru osobu. Ovaj video nas je još jednom podsetio na to kako je život prolazan…


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Leobo Private Reserve je luksuzna vila koja se nalazi u prirodnom rezervatu u pokrajini Limpopo u Južnoj Africi. Vila može da primi do 26 gostiju, pružajući priliku da uživaju u nesvakidašnjim čarima Afrike, u potpunoj izolaciji od spoljnog sveta. Vila se nalazi na ranču od 12.000 hektara zemljišta, na kojem možete uživati u afričkoj atmosferi. Dizajn ove vile Leobo Private Reserve, je napravljen od strane arhitekata Silvio Rech i Leslei Carstens. Ovde ćete naći moderan enterijer sa umirujućim VIP bojama, bazen, prostor za odmor na krovu, terasa sa kaminom, gde se možete opustiti u večernjim satima i drugim mestima za odmor i udobnost. Gosti Leobo Private Reserve bit će prijatno iznenađen različitim aktivnostima na otvorenom: uključujući brdski biciklizam, motociklizam, jahanje, helikopterske vožnje, streljaštvo, ribolov pa čak i posmatranje noćnog neba sa opservatorijske kule. Pogledajte samo kako je predivno sve uređeno, ali za odmor u afričkom safariju većina nas može samo da sanja.
Pogledajte sve slike Luksuzna vila u Južnoj Africi


dislike
0
Broj komentara: 1
Share on Facebook
userZanimacija
Pamplemousses Botanička bašta, ili Botanička bašta Seewoosaguru Ramgoolam se nalazi na ostrvu Mauricijus u selu Pamplemousses u blizini glavnog grada Port Louis. Botanička bašta je najstarija takva bašta u južnoj hemisferi, osnovna davne 1770.godine od strane francuskog botaničara Pjer Poivre (1719-1786) u vreme kada je Mauricijus bio francuska kolonija. Pjer Puavr želeo je da prikupi na jednom mestu sve začinske biljake, od tada bašta se širi i sad je njena površina oko 37 hektara. Ovde možete videti muskatni oraščić, biber, cimet, hibiskus, magnolija, šećerna trska, drvo abonosa (crni hrast) , u bašti raste 85 vrsta drveća iz Centralne Amerike, Azije, Afrike i ostrva u Indijskom okeanu. Mnogo drveće su zasadili lično lideri nekoliko zemalja: Indira Gandi, Fransoa Miteran, Robert Mugabe. Jedna od glavnih atrakcija u vrtu je ribnjak sa gigantskim lokvanjima pod nazivom "Amazon Viktorija", koji su toliko veliki, da doslovno možete stajati na njima. Svi ljubitelji baštovanstva i botanike smatraju Mauricijus rajem na zemlji.
Pogledajte sve slike Botanička bašta na ostrvu Mauricijus


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Pre 6 godina, umetnik Andries Bota dobio je zadatak da napravi skulpturu slona od kamena, koja je trebalo da bude završena do otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine. Međutim, iz nekog razloga rad je zabranjen od Afričkog nacionalnog kongresa. Međutim, nekoliko godina kasnije, autor skulptura uspeo je da odbrani svoje pravo, i primi nadoknadu za rad. Životinje čelične armature, ispunjene kamenom iz lokalnog kamenoloma, ukrašavaju autoput u južnoafričkom gradu Durban. Pošto su skulpture bile oštećene umetnik je obnovio tri slona i dodao još jednog u centar kompozicije. Skulpture su postale državna svojina i pod njenom zaštitom.
Pogledajte sve slike Džinovski kameni slonovi


dislike
0
Broj komentara: -1