Registrovani korisnici mogu postavljati video klipove i kratke tekstove-viceve kao i komentare pod svojim imenom,
takodje dobijaju i obavestenje preko emaila kada neko odgovori na njihov komentar.
Share on Facebook
userZanimacija
Spot za pesmu „Despacito“ je preuzeo tron Wiz Khalif-i i njegovom hitu "See You Again" i postao najgledaniji YouTube video svih vremena. „Despacito“, koju izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee ovogodišnji hit, koji je izašao još 12. januara 2017. , ima 4,631,850,264 pregleda. Pretekao je i korejski hit „Gangnam Style“ koji je duže vreme bio neprikosnoveni broj jedan. Pogledajte video klip koji je privukao najviše gledalaca u 2017. godini.


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Za praznične dane za decu smo spremili zadatak u kojem treba povezati dva razdvojena dela sličice. Na slici se nalaze junaci iz omiljenog dečjeg crtaća „Patrolne šape “. Šest super psića: Čejs , Maršal, Roki, Zuma, Rabl i Skaj koje predvodi tehnološki nadareni 10-godišnji dečak Ryder. Svaki od ovih psića unose jedinstvenu ličnost i veštine u crtaću, a vi pokažite svoju veštinu u spajanju ovih sličica. Rad na ovoj vežbi kod dece će razvijati koncentraciju i sposobnost zapažanja, a sigurni smo da će biti i vrlo zabavno. Zadatke možete u PDF formatu preuzeti ovde. Deco lepo se zabavite!
Pogledajte sve slike Poveži delove sličica


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Sigurno ste se jednom pitali: koji je najveći grad na svetu u smislu stanovništva? Po svojoj veličini Šangaj je treći u Kini, a po pitanju stanovništva, zauzima vodeće mesto među svim gradovima sveta. Ima više od 25 miliona stanovnika, a ta brojka i dalje raste. Grad se nalazi na istoku države, na ušću reke Huangpu u reku Jangce. Pored toga, grad Šangaj - centar jedinstvene arhitekture, kulturnih susreta, medija, rastućih turističkih tokova.
*** Grad Šangaj planira ograničiti populaciju na 25 miliona stanovnika do 2035. godine u okviru napora kontrolisanja “bolesti velikih gradova”, saopštile su kineske vlasti, prenosi Anadolu Agency (AA).
Pogledajte sve slike Koji je najveći grad na svetu u smislu stanovništva?


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Dragi prijatelji, čestitamo vam nastupajuću Novu 2018. godinu. Neka mir, spokoj, strpljenje i ljubav vladaju u vašim domovima, srcima i porodicama. Želim vam sreću i mir!
S najboljim željama, vaša zanimacija.com.
Pogledajte sve slike Srećna Nova godina!


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Mozgalice su jako popularne, ali sada za vreme praznika za vas smo pripremili ovu mozgalicu. Rešite ovaj novogodišnji matematički zadatak, a rezultat do kog ste došli pišite nam u komentaru.
Tim zanimacija.com želi vam dobro raspoloženje za novogodišnje praznike!
Pogledajte sve slike Novogodišnja matematička mozgalica


dislike
0
Broj komentara: 5
Share on Facebook
userZanimacija
Uoči Nove godine pojavio se novi modni trend. Blogeri lepote pokušavaju izmisliti nove načine za iznenađenje gledaoca. Ovaj put bloger Tejlor pod nadimkom @taitai_kk objavila je na Instagram profilu video gde možete videti kako stilizuje obrve i pokušava da ih napravi kao novogodišnje jelke. Mišljenja oko ovog novog modnog trenda su podeljena: nekom se dopada ovaj način ukrasa, a neko je to nazvao "ružnoća". Da li biste vi imali hrabrosti za ovako nešto?
Pogledajte sve slike Novogodišnje ukrašavanje obrva: glavni trend 2017. godine


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Svake godine za doček Nove godinei i Božića, ulice, parkovi i trgovi metropole nose svečanu "garderobu",u svojoj lepoti i orginalnosti. U okviru tradicionalnog festivala "Putovanje do Božića", više od 30 megapolskih mesta dobijaju individualni dizajn: šarene iluminacije, ukrase i tematske zabave. Atmosfera magije za sve uzraste: predstave, majstorski kursevi, baletske predstave, svetlosne instalacije, zimske igre, vatromet. Ovaj spektakularni spektakl treba videti svojim očima, jer je jednostavno nemoguće opisati sve čari! No, nažalost, mnogi neće moći posetiti Moskvu u tom periodu, tako mi vam pružamo mogućnost da uronite u neverovatnu atmosferu svečanog grada pomoću fotografija Nova godina u Moskvi 2018. godine.
Pogledajte sve slike Festival


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Pravi dvorac od leda proteže se u srcu švedske Laponije, u malom selu Jukkasjarvi, 200 km od Arktičkog kruga. Jedinstveni IceHotel napravljen od snega i leda, koji traje samo nekoliko meseci u godini ponovo je otvoren. Ovog puta pozvano je 40 vajara iz celog sveta da rade na stvaranju ledenih apartmana na IceHotelu. Svaku sobu hotela učinili su jedinstvenom. Svake godine građevinski materijali za ledeni hotel uzima se iz reke Thorne, jedne od četiri nacionalne reke Švedske. Ledeni hotel pokriva 5.500 kvadratnih metara i izgrađen je od 1.000 tona leda i 30.000 tona „Snice“, mešavina snega i leda koja jača strukturu građevine.Ove godine hotel ima 35 soba, ledeni bar i ledene galerije. Temperatura u sobama je od -5 do -8 stepeni. Cena smeštaja u IceHotel 661 dolara po noći. Svake zime, oko 50.000 posetilaca iz celog sveta dolaze da vide Ledeni hotel.
Pogledajte sve slike Ekskluzivni ledeni hotel u Švedskoj


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
U srcu svake umetnosti je ludost. A gde drugde možete naći toliko kreativno ludilo, osim kod dece? Američki umetnik Aaron Zenz zatražio je na kraju prošle školske godine da deca iz države Michigan pošalju svoje crteže. Tako je u njegovoj kući prikupljeno oko 3000 crteža, za gledanje i odabir najboljih trebalo mu je celo leto. Odabrane dečje crteže on je pretvorio u zanimljiva i šarmantna čudovišta. Tako je Aaron postao neka vrsta tumača koji pomaže odraslima da vide istu stvar kao deca.
Kako vama izgledaju ovi crteži?
Pogledajte sve slike Umetnik stvara šarmantna čudovišta iz dečjih crteža


dislike
0
Broj komentara: 0
Share on Facebook
userZanimacija
Tokom poslednje decenije, gradski centri postali su ogromna igrališta za urbane bicikliste. Ljudi koriste gradsko okruženje za vežbanje, razvijaju svoje veštine i izazivaju sebe. Svetsko prvenstvo u ovoj vrsti biciklizma održano po prvi put u Čengdu, Kina, a pod pokroviteljstvom UCI-a nakon uključivanja BMX freestylea u program Olimpijskih igara Tokio 2020.


dislike
0
Broj komentara: 0